"Магазини,офіси сірі ,мов стіна"... Напевне, потрібна кома перед "сірі", бо в даному випадку це уточнення ознаки одного із однорідних членів речення + проситься пауза (якщо вже звучання брати до уваги) "Бікборди" через "г", бо це слово іншомовного походження, запозичене не так давно, тому ми зберігаємо написання оригіналу.
Щодо змісту: цікаво, але трохи затягнуте і більше подібне на прозу, тільки заримовану, зі збоями у такті....
ПаніСонечко образ в жодному випадку.Я ціную ваш професіоналізм.Стосовно ком. На комп*ютері набираю ,а очі не дуже світять.У випадку ,що ви пишете вона(кома)аж проситься.За натхнення шалено дякую.Вам того ж.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")