Рідне село
Урожайне (Комарів) Тиврівського району, Вінницької області
Комарове славний,
Комарове милий,
Тебе Урожайним
недруги зробили.
Тут пройшло дитинство
і юнацькі роки.
На березі Бугу,
на горі високій
Катались на лижах,
ковзанах і санях.
Тут мене зустріло
юнацьке кохання.
Тут могила мами,
родичів і друзів -
Голову схиляю
в невимовній тузі.
Я в краю далекім
й тебе рідко бачу,
Але як згадаю
то часом заплачу.
Немає здоров’я,
униз тягнуть роки,
Як тебе згадаю,
то втрачаю спокій.
06.09.2010р 02-30
|