Село моє-скарбниця мого серця Я так сумую без твоїх полів, Без знад твоїх і тихого озерця, Без давніх і знайомих берегів. Я йшла до тебе... Ти мене стрічало Весняний вітер шепотів мені, -Твоє село без тебе сумувало І ти йому наснилася ввісні. Пробач мені,моя дитяча казко, Що я тепер лиш гість у цім краю, Але без тебе все життя поразка, Без тебе я над прірвою стою. Я завжди повертатимусь до тебе З доріг далеких під твоє крило. Допоки сонце сяятиме в небі І я любитиму своє село.
Оксано, - гарно, настроєво, просто-таки вимальовується в уяві те чудове село босоногого дитинства. Можливо тут в одному моменті було б добре підкоректувати: Я йшла до тебе... Ти мене стрічало Весняний вітерець нашіптував мені, ( весняний вітер шепотів мені) -Твоє село без тебе сумувало .... Так би, можливо було б краще до ритму вірша, але це на Ваш розгляд, бо вірш і так на 5+ До речі, можливо хтось підкаже як оцінювати твори ректинговими зірочками?От хотіла Оксані вірш оцінити, тисну на зірочку, а нічого не виходить.
"Пробач мені,моя дитяча казко, Що я тепер лиш гість у цім краю"
так,з часом рідні місця стають такими далекими,навіть чужими... але "Село моє-скарбниця мого серця.Я так сумую без твоїх полів" доводить,що воно з вами завжди..
вірш на 5+.. мабуть, один з найкращих ваших віршів...але найулюбленіший у вашій творчості для мене - Я твій оберіг... а цей мабуть на другому місці..)))
Дякую,Іванку.Не повірите,але мій найулюбленіший теж-я твій оберіг.Знаєте,у одного мудреця запитали,що таке Батьківщина і він відповів: це те,звідки в юності хочеться поїхати, а в старості- повернутись.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")