Люблю тебе…
Люблю тебе, мій
світлий спогад,
В твої обійми
лину серцем я,
Тобі моя безцінна
іскра Бога,
Моє ти щастя,
усмішка моя.
Я мовчки по
стежинкам погуляю,
Побачу в них
дитинство золоте,
В житті у тебе я,
напевне, скраю,
Ти ж моя гавань,
вогнище святе!
Люблю тебе, мов
вперше і востаннє,
Хоч інші
розстеляють манівці,
До тебе
повертаюсь на світанні,
Надія в серці,
небо у руці.
Я дякую тобі, моя
Баштанко,
За щастя, за
кохання вогняне,
Лиш буду я гуляти
до світанку
Серед зірок
невидимих планет…
|