Цікаво знати, що там буде, Не рік, не два, а десять літ вперед, Чи хтось іще мене пам'ятати буде, Коли залишеться від мене заповіт, Коли лиш хрест на кладовищі чи на полі, Стоятиме мамотній в бур'янах, Чи син і внук мій цінувати буде, І бачити Вкраїну в своїх снах, Чи не понищить і полюбе, Її гори діброви і степи, Чи патріотом,- українцем буде, Незрадить батька, матір і мети.
Цей твір чомусь більше сподобався, аніж попередній. Те, про що Ви пишете - проблема з проблем. Багато з нас хоче бодай одним оком заглянути у майбутнє. Але дзурки! Думаю, що не треба дивитись туди. Краще бути Людиною і хоча б намагатись виконувати той Заповіт, який описаний у святих книгах і повірте - майбутнє буде гарним!
Тоді ще не знали що буде війна , а тепер не знаємо коли буде мир і що буде далі ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")