Не залишай свою надію, Бо це останнє у житті - Розчаруватись і віднині Всі дні проводить в небутті.
Не треба, це останнє діло, Печаль, сума і серця біль Віддай на милість неба сміло, Не підіймая тяжких вій, Щоб бачити розруху, горе, Щоб бачити малих дітей, Яких самотніх ціле море В житті несповнених ідей.
Розбийте стіну непоняття. Усмішка гори подола, І розпаліть святе багаття В ім*я надії і добра.
Я прекрасно розумію два катрена - перший і останній, а ось в серединці я щось заплуталась.По перше, що означає "сума"? Якщо це гроші, то тут вони ні до чого, а якщо сум, то можна написати так: Печаль, і сум, і серця біль. "Не підіймая"- пахне русизмом. Можна написати: Не підійнявши - хоч логіки в цьому місці не бачу. Розкриття теми вірша є такою ж важливою, як і його правильна форма. Пані, Тетяно, не ображайтесь за критику, але ж без неї не буде прогресу. Успіху!
Багато русизмів, і "сума" мабуть мається на увазі смутку, так? Я розумію, що це розмовна мова, але все ж намагайтесь писати лише українською, за старання і глибину теми 5, а за релізацію трохи нижче. Пишіть, відточуйте майстерність, у вас є талант...
Вірш дійсно має невеличкі нерівності. Але надію втрачати - остання справа у житті! Тема важлива. Особливо для мене і особливо зараз... Дякую Вам. З повагою.
Не треба, це остання справа, Коли печаль і в серці біль. На небі не встає заграва, Бо не підняти своїх вій. Вони не хочуть бачить горе - Страждання маленьких дітей, Яких самотніх ціле море Від наших здійснених страстей.
Дякую Вам Вершник, за проявлену увагу та розуміння
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")