Патріот це є овічний лицар, Він охоронець майбуття, Знає він кому, навіщо, присвятив своє життя, І не здасться він без бою, Компроміса не буде, Віддати трішки свою волю, Її ніколи не буде, Так звичайно це людина, Серед нас вона живе, Коли прийде та хвилина, Від свого не відійде, Мати патріоту- Україна, Батько справедливий Бог, Серце він готовий дати, Волі, що знайшов.
|