Я втомивсь від доріг, Що одвіку лягають під ноги. Я втомивсь від людей, Що за гроші стають на коліна. Я не хочу багатств – Сто разів хай я буду убогий, Моя совість – це Бог І я є повноцінна людина.
Я не вірю тому, Хто говорить, що він патріот – Мене нудить від цього Фальшивого патріотизму. Я страждаю, коли Зневажають вкраїнський народ І ридаю, коли На шматки розривають Вітчизну.
Я вклоняюсь тому, Хто за волю готовий на все, Хто шанує народ І любить свою Україну, Хто в бою за добро Жовто-сині знамена несе І готовий померти На благо своєї країни!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")