Так, ніхто не зведе нам добробут....Та ми вже вибрали владу. зробили свій вибір...І що тепер?.....Мені здається що Європа чує нас,а наші шановні можновладці, -ні.....
Як це що з того? За всі помилки треба платити. Нічого в житті не буває просто.Треба було виходити тоді на майдани, коли вибори закінчилися. Явка молоді була низькою на виборах, а тепер стійте на майдані....Плата прийде , як зима....
Мені сподобались слова "ніхто не зведе нам добробут" Цікаво, але як Ви думаєте від чого залежить рівень здоровя людини? Приблизно близько 10% від рівня медицини, близько 20% від екології оточення і близько 70% від самої людини, від способу її життя! Ніхто не збудує нам щасливого майбутнього без Нас, самих!
Колись в 90-ті нам на роботі казали ,що країні важко,що ми повинні затягнути тугіше пояси і потепріти...Я свій затягнула так,що й досі відпустити не можу... Скільки людей живе в скруті ,чекаючи покращання,а воно все віддаляється і віддаляється (яка б влада не прийшла). Чи прислухаються до думок народу невідомо... Викладаємо на папері свої думки ,свої болі і СПОДІВАЄМОСЯ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")