Це тітушки-провокатори притягнули ескаватора, поломали огорожу,- президентову сторожу; за розкрадену готівку розібрали ще й бруківку,- показали всьому світу, як уміють вони битись. Та чомусь покірний "беркут" провокацію відверту не спинив, як на майдані, не розігнав тих хуліганів?!
* * * У народі кажуть: "ворон ворону ока не виклює". А ще хочу нагадати Ю.Фучіка: "Люди! Будьте пильними."
|