Вставай, Україно З колін всі вставайте! Українців в обіду своїх не давайте! Беріть прапор в руки, йдіть на Євромайдан Земляків захищати, та всіх громадян!
Щоб не били дітей наших там на майдані. Щоб не були вони в беззахисному стані. На захист усіх патріотів ставайте! В обіду людей мирних теж не давайте!
Всі живемо тепер в незалежній країні, В квітучій і рідній своїй УКРАЇНІ!!! Вже досить всім нам українцям терпіти. У Євросоюзі всі хочемо бути.
|