МАМО, Я - ЕКСТРЕМІСТ ! Нас вчора травили газом, Та я не боявся впасти - у мене тепер є вісь. Мамо, я - екстреміст! Бо брат мій, що прагнув волі, Стояв на морозі голим, та поглядом линув ввись.
Мамо, я - екстреміст, Вдихаю дими Майдану, Життя своє, Богом дане, гартую під кулі свист. Мамо, я - екстреміст, І шля'ху назад не буде, Бо в моїх пробитих грудях гуркоче, мов грім -"Борись!".
Мамо, я - екстреміст, Я кров'ю cкропив землицю, Вірю - мені проститься завтра, а чи колись. Мамо, я - екстреміст, Я вже не боюся смерті. Війна потребує жертви... Рідна моя, молись !!!
Пані Катрусю, Ви - приклад для наслідування, нехай окремі молоді голови вчаться, який дух повинен бути у справжнього патріора (нині читай екстреміста) рідної землі!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")