Як достукатись до влади?... Гей, мужі славетні, з Ради! Підкажіть простому люду, Як усе звести до ґлюду?... Опозиція не в змозі… З нею ж вам - не по дорозі. Всі закони й законята Без послідньої прийнято, Бо вона для тої влади Не складає навіть вади. …А закони – гонорові, Для про влади – будь здорові! Поступатися не хочуть І говорять неохоче Депутати із амвонів, Косячись у бік загонів… Схаменіться, депутати, Щоби словом не втоптати Всю Країну у руїну!... Не проґавте Україну!!! Бо ми всі – одна родина, І прийшла якраз година, Щоби думать не об златі, А, о Божій благодаті, Що вселяється таємно В людські душі - недаремно… Творить Небо невмируще Вже сьогодні, на грядуще…
Сказано все правильно, а саме загалом, що погані депутати не можуть домовитись у таких важливих питаннях для України. Поясніть будь ласка значення слова "до ґлюду" дякую за повагу і терпіння до мого коментаря.
Ви напевне щось пропустили, бо в кінці я зробила пояснення цього слова. Це діалектика місцевості де я зростала, а Ваші коментарі - це наше спілкування, яке мене дуже тішить. Щиро Вам дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")