В слова вкладаються думки, А з ними й наші помилки… Признався нишком президент, Коли він був іще студент, Були проколи і не раз, (Не треба ритись поміж фраз)… Недавно помилився знов. Без перемовин і розмов, Одним, лиш розчерком пера, Підняв Країну « на ура»… А, як усіх амністував?... Кого, коли – не указав, Але хіба у цім біда? Кому потрібно по слідах Шукати винних між своїх?… Ні, боронь Боже – це ж бо гріх! Нехай оті, що з барикад Наводять між собою лад, А ми зробили все якраз, Прийнявши вчасно цей указ. Перерву взяли - інтервал, Утримавши в руках штурвал… …. Штормить погода і народ. Готові всі без нагород Стояти вперто до кінця, Аж поки зніме зло вінця…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")