Ні нема, всі ми слабодухі... Негідні називатися синами України. Ми не вміємо рвати кайдани, тому, що, народившись вільними, дозволяємо приковувати себе. Ми не вміємо любити Великих Поетів, і замість того щоб читати - самі пишемо вірші, виставляючи СЕБЕ геніями, а що легше написати власноруч 3 вірші, ніж прочитати, обдумати та прокоментувати хоча б один чужий... Куди котиться світ, а що - навіщо та навязлива "толерантність" - головне відвертість, правда, прямота, люблю значить люблю, а ні ну то самі винні... Ех... Бажаючи не образити, ми ще більше ображаємо. Бажаючи єдності ми розєднуємо. Бажаючи допомогти ми тільки погіршуємо. Тому, що серце ми давно виміняли на тверду та гостру, байдужу та горду - КАМЕНЮКУ! Дякую за вірш і роздуми...
Втім, якщо Ви натякаєте сАме НА МОЇ 3 чи 4 вірші, опубліковані тут, себто якщо Ви дорікаєте мені, то трохи не згідна з Вами, позаяк хоча мені і багато років, проте аж тепер я дещо починаю публікувати на сайтах, а Великих Поетів (насамперед - українських) люблю і шаную, популяризуючи. Я так само, як Ви, можу сказати про багатьох, хто навіть тут опублікував зі свого доробку більше, ніж прочитав класиків. І це добре проглядається з їхньої грамотности. Щодо "коментувати хоча б один чужий... Зачекайте. Я лише ОДИН день, як зареєстрована. Ще, гадаю, буде і нагода, і потреба, і час, якого, на жаль, украй бракує... А серце - не завжди КАМЕНЮКА. Інколи (і зачасту) воно - "загнанная лошадь"...
Ні, ні, що Ви, як я можу Вам дорікати. Це я про своє... Стосовно думок то Ваші думки у вірші, мої ж - в коментарі СХОЖІ, але досить різні. Вітаю на сайті Успіхів у творчості.
Дякую Вам на доброму слові і за побажання! Навзаєм - щиро!!! І дякую за висловлені думки. Спілкуймося!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")