Встає хмара з-за Лиману, А другая з поля; Зажурилась Україна Така її доля! Зажурилась, заплакала, Як мала дитина. Ніхто її не рятує... Козачество гине. Гине слава, батьківщина; Немає де дітись; Виростають нехрещені Козацькії діти. Україно, Україно! Серце моє, ненько! Як згадаю твою долю, Заплаче серденько! Зажурилась Україна , Слізоньками вмилась, Нема в неї братів, сестер - Сивиною вкрилась. Не журися Україно! Не рвися серденько, Не дамо тобі пропасти , Бо ти наша ненька! Крок за кроком уперед йди, Що не рік - ти далі, Хай змужніють твої плечі Міцніше від сталі. Ми бажаєм ,Україно, Щоб ми – твої діти, В мирі й часті проживали Цвіли наче квіти. Україно, Україно! Серце, душа , ненько, Як дивлюсь на твою долю – Сумує серденько. На Майдані гинуть люди , В чому ж їх провина? Президент із глузду з’їхав - І козацтво гине. Положили хлопців наших У сирі могили , Гірко плаче Україна Що є тільки сили. Досі рана кровоточить Серце розриває. І матусі гірко плачуть – Їх синів немає. Люди добрі, українці, Помилуй вас Боже, Збережімо Україну, Та істину гожу Молімося та благаймо Батечка Єгову Щоб звільнив нас від нечистих І повів в дорогу. У дорогу , де ми браття , Молитися будем Де у службі вірній Богу Про лихо забудем. Ой біда нам , ой лишенько…. Браття , любі браття Сатана у сильнім гніві Вже палить багаття. Гірка рана кровоточить Боже милий , люди, Вже Росія у Криму нам Вилізла на груди. Господи мій Ієгова, Поможи нам жити. Вогонь ворога хай згасне, Щоб тобі служити. Що ж ви робите браточки? Нема в вас надії. Чому лізете на груди ? Гориничі злії. Україно , Україно! Доленька жорстока. У блокаді земля кримська, І кримська затока. Молімося брати , сестри, Єгову благаймо Що Ісус царем в нас буде Ми не забуваймо. Молімося , дорогенькі Поки що відкрито, Поки наша Земна куля Сльозами не вмита. Примирімося браточки, Бо часу немає Зупиніться ! Я вас прошу, Країна страждає. Ми ж з Росією сусіди І народи - браття. Нехай сатана не палить І збере багаття.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")