МАТЕРИНСЬКЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ В мене найдорожчий – ти, моя кровинко! Тільки час настав твій: віддатись боротьбі. Щоб не відчував ти на собі провину, Я не зупиняю твій порив у бій.
В нас нема й вагання. А як небезпека – Я тебе прикрию сильними крильми, Мовби Берегиня. Відверни ж від пекла Україну-Матір. Хто ж, якщо не ми?!
Доведи, що витязь, що звання «людина» Носиш не даремно, навіть як… війна. Ти в моєму серці і в житті – єдиний, Тільки й Україна, сину, в нас – одна!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")