♥ ♥ ♥
Що ти в моєму образі знайшов:
Чи цвіт майбутньої весни,
Чи спогад, чи любов?
А я що в образі твоїм знайшла:
Чи відчай, чи любов,
Що в переддень цвіла?..
Ти ще в моєму образі знайдеш
На всі питання відповідь без меж –
Якщо моїм будеш.
А я?.. А я… Хай скаже течія,
Чи вернеться вона
Та й на круги своя.
(© Любов СЕРДУНИЧ, 2007).
|