ЯКБИ Ж ТО!..
ЯКБИ Ж ТО!
Якби ти відчув мої сльози,
Нахабний загарбнику наш,
Якби ти стояв на морозі
За те, щоб спрут врешті сконав;
Якби ти відчув силу Славня
І дух відчайдушних сердець,
Щоб слава зміцніла державна,
Яка до безсмертя веде;
Якби ти пройнявся душею
До нації славних борців,
Яка не сприймає дешеві
Ідейки москвинських гінців;
Якби ти любив рІдну матір –
Не йшов би на нас, матерів,
Не смів би закони ламати,
Зіткнувши нас в вирі борні.
Якби ти… Якби ти..! Якби ж ти..!
Однак не дано це тобі!
Ми – нація мирна, та битим
Будеш в цій твоїй боротьбі!
(© Любов Сердунич).
Додав: Lubavka (03.04.2014)
| Автор: © Любов СЕРДУНИЧ
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА