Так і треба реагувати на будь-які політичні події в країні. Ейфорія - то як наркотик , що викликає серйозні наслідки. Треба розумом стелити надію - по такій стежині легше й не так болісно йти.
Ноша не легка, проте надії тануть з кожним днем, з кожною новою смертю героя... Втім, я, напр., тих надій на президента-НЕукраїнця і не мАла... Вірш гарний, як завжди, пані Валентино.
вся робота ще попереду , майдан ще не перемога , а всі лідери на наступні 2-3 роки мінімум - лідери перехідного етапу , який завжди найважчий , тим більше в Україні він вже триває не 2-3 роки , а більше 23 років !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")