І був Майдан колишнім на заваді,
І нинішнім він непотрібним став -
Вони ж при ділі, радше - при посаді,
У них преповно важливіших справ. -
І їм , мовляв, тепер не до Майдану!
Віче 22.06.14 р.
Влада - це гроші , що ви хочете щоб вони їх нам дарували , вони обкрадали , може і не разом з Януковичем , а лише попри нього , а гроші - без ідеї ( без патріотичних людей в бізнесі) між собою завжди домовляться , а Майдан - це жива совість , і тому його їм став він заважати , адже важко дититися на свою совість , яка не каже обманювати .
Не будемо про глобальні проблеми говорити. Що, Ви вірите, що не можна на сьогодні вирішити питання закупівлі бронежилетів. Мої знайомі купляють по одному бронежилету і ,одягнувши його, провозять з Польщі до Львова, а там вже переправляють на Схід. А держава не може? А це ж людські життя! Чи патріотів не жалко ? А хто до цього часу "зливає" інформацію про польоти наших літаків, про переміщення військ? А хоч Одну справу проти колишніх можновладців доведено до кінця? Чому фірми Януковича працюють нині в Україні? І таких "чому" сотні! Мовчати і плескати в долоні?
тому і завдання всіх творчих людей - не давати спокійно жити тому монстрові , що називаються Грошима ! Творчість проти грошей , слави , своєю правдою з вірою у святість життя - повинна всілякими способами протистояти , ВСЮДИ І ЗАВЖДИ , а то наша мовчанка і привела Януковича до влади , а теперішня наша слабка позиція - то жертв молодих людей , до тих хто обстоює правду на кожному місці - якщо не ми - то ХТО ?!!!
Повірте, мене теж цікавлять ті ж самі питання... Мені б теж хотілося, щоб завтра запанував мир і спокій, і злодії сиділи в тюрмах, і, щоб українці жили за європейськими стандартами, але будемо реалістами, не можна всього цього зробити за один день, змахнувши чарівною паличкою. Так і хочеться відповісти всім рядком із дитячого віршика "Почекайте, дітки, дайте тільки строк, буде вам і білка, буде і свисток"
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")