Моя планета - зірка між світами,
Як вільний птах, летить у майбуття.
Зігріта сонцем, мріями-піснями,
Цвіте садами,
Живе трудами,
Дарує нам чарівну мить - життя!
Моя Вкраїно, земле неозора,
Широкий степ, у золоті поля,
Блакить небесна, тихий шепіт моря,
Моє спасіння
В добрі і горі,
Тобі вклоняюсь, доленько моя.
Я п’ю добро з джерел твоїх магічних
І чистоту із прадідів-лісів.
Живи на радість, матінко, довічно!
Квітуй на волі
На добру долю,
Щоб не скінчився рід твоїх синів.
У нас в руках планета синьоока -
Священний скарб звабливої краси.
Цей світ любові, дар віків глибоких,
Наш дім єдиний
Спаси, Людино!
Прекрасне завтра на Землі спаси!
Радісно , з підняттям настрою на оптимізм.......Та хіба можна виправити душі всі? Є закон суспільства де більшість - не має мудрості.....Так хто ж візьме в руки планету? - більшість....
Задовго до появи Людини існували Добро і Зло. Ми безсилі змінити цей факт. Але маємо право обирати, що прийняти у своє серце. Настав час зробити усім цей вибір...
ЗАХОПЛЮЮЧО! От тільки б розуміли велич творіння! Гарно написаний врш.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")