Останній ("без ялинок й шампанського"), написаний, як кажуть, "по гарячих слідах" останніх світових подій отримав найбільший відгук в душі, схвилював, як хвилюють, певно, усіх нас зараз політичні, фінансові, природні катаклізми.
Хоч бачу, що не великі оцінки поставили за вірш, та я поставив ВІДМІННО за останній, про який каже Ірина - за злободенність та актуальність. І теж, погоджуюсь, що осквернили нам свята "навік двоголових масонів завія" - наше бездарне і їхнє тщеславне керівництво. Це ж треба було увести у ці спірні питання усіх людей, вилити купу бруду на народ. Ми платимо зі своїх карманів нашим вельможам зарплатню, більше того, вони (і усі попередники) грабують нас і дозволяємо це робити, тож будьте ласкаві, розберіться самі з газовою проблемою, не втягуючи наші народи!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")