Ніч, темнота... ні землі тут ні неба,
Все потонуло мов в чорній дірі,
Хоч би іскринка , цього тільки й треба,
Щоб розпалити відвічні вогні.
Кожний свою деревинку підкине,
Полум`я радісно знов спалахне,
Хай же палає і ясністю лине,
В кожну хатину хай світло несе!
І головне, підкидать деревинку,
Пам`ять напружуй! Прокинься зі снів !
Разом працюймо, достойні ми вчинку
Рідного краю, найкращих синів!
|