Будьмо братами!
Будьмо братами! Даруймо людям любов і ласку, Із серцем щирим до них ідім, Для них творімо цей день, мов казку, Із добротою входімо в дім. Даруймо слово миле, вкраїнське, Пісню даруймо, що з серця йде, Кажімо строфи з такого ірша, Що нас єднає вперед веде. Даруймо ніжність їм материнську, Мудрість життєву батько дає, Вклонімось людям в пошані низько, Хай свої ласки Господь їм шле. Бо це - народ наш, рід Український, Славні правнуки тих козаків, Що побороли ворогів грізних, Це горда велич наших дідів. Нас убивали - ми воскресали, Гнути до долу ми не дались, Маємо віру й надію маєм, Що незабутні станем колись. Молоде наша, наші нащадки, Любіть народ свій і рідний край. "Слава героям і Україні!" - Отак, мій сину, брата вітай. Буде Вкраїна могутня й вільна, Люди щасливо в ній заживуть, Коли всі разом будем єднатись, Коли зумієм братами буть. Схід наш і Захід, Північ і Південь, В нас Україна на всіх одна, То ж пам'ятаймо своїх героїв, В серця вкарбуймо їх імена!
Додав: Люба (11.02.2009)
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1838 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА