Всі українці- патріоти України!(Патріотичний вірш)
Вставайте вже, українці, із ліжок своїх!!! Не дозвольте, Ви зробити з себе якийсь сміх! Ми нація дуже горда, та в обіду не дамося, Якщо буде потрібно, завжди захистимося.
Україно, наша люба! Ти, Україно, наша мила! Чому тебе ніяка сила, від ПУЙЛА не захистила? Що ж то буде дальше ми уже не знаємо? Що у рідній ми країні вже всі робити маємо? Єднаймося, УКРАЇНЦІ!!! В єднанні наша сила. Щоб ніяка москальня з верху нас не підкорила. Ми любим тебе, УКРАЇНО! Любим тебе, МОВО! Всі захищайте українське наше рідне слово!
Не впадіть духом, УКРАЇНЦІ! Тримаймося за руки! Ми з Вами вже перейшли не таке горе й муки! Як будемо йти разом,- проблеми всі здолаємо, Що стане нам всім краще жити, надію таку маємо!
Гордо голови тримаймо! Захистимо БАТЬКІВЩИНУ! Не дозвольмо принизити рідну мову, й Україну! Скажемо всім українцям, та рідненькій Україні: - СЛАВА ГЕРОЯМ - ПАТРІОТАМ! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")