Чому з Донецька і Луганська зробили руїни?
Чому на сході помирають сини України?
Навіщо нам, українцям, ця клята війна?
Скільки в землю ще людей положить вона?
Ніхто не хоче відповісти на ці запитання...
Дати відповідь - це перше для Пуйла завдання.
Пора уже зрозуміти, що йому не вдасться
Захопити Україну- вона йому не здасться!
Треба уже зрозуміти, що Україна сильна!!
Що вона непереможна і Україна вільна!
Що живуть в цій Україні патріоти щирі.
Які хочуть з усіма тільки жити в мирі.
Захистять ці патріоти свою БАТЬКІВЩИНУ!
Готові всі життя віддати за неньку-Україну!
Нехай згадає цей ПУЙЛО, що партизани є.
Хто до нас прийде з мечем - цей тут і згниє.
Жінки й бабці підуть на фронт, у бій - воювати,
Щоб москальських окупантів в Москву відігнати.
Ми не хочемо, як ви при диктатурі жити.
Ми хочемо свободу слова і вільно говорити.
Як вам,- не хочемо, щоб нам - роти закривали,
За одне слово проти влади - в тюрму відправляли.
Ми з вас приклад не беремо, бо він не розумний.
Краще вмерти у бою, щоб наш народ був вільний.
Краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах!
Захистимо Україну, щоб не була у руїнах!
Для того всім українцям треба зброю взяти,
Краще вмерти за країну, ніж під "МОСКОВ'Ю" бути!
Ставайте всі, українці, у бій з ворогами!
Всіх перекиньте окупантів догори ногами!
Будемо вільно тоді жити ми в своїй країні!
Слава Героям - Патріотам ! Слава Україні!
|