Якщо хтось хоче в ДНР - нехай в Росію їде!( Патріотичний вірш)
Ми не дозволимо сміятись із нас, - УКРАЇНЦІВ! Проженемо окупантів,- МОСКАЛІВ- ЧУЖИНЦІВ!!! Це Пуйло нехай від нас швиденько втікає І всіх своїх перевертнів з Донбасу забирає!!!
Воюють в Україні москалі не віртуальні, А москалі терористи там повністю реальні. Якщо хтось хоче в ДНР - нехай в Росію їде. Хто вб'є наших українців - сам в могилу пІде.
Хто в ДНР і ЛНР - це бандити й терористи. А ті хто їх захищає - брехачі і оферисти. Ми, українці, дуже добре усі знаємо, Що в своїй країні тепер робити маємо.
І захищати нас,- Росію ми не просимо, А щезнути з України бойовиків, - попросимо. Ми нація волелюбна, в обіду не дамося, Якщо буде потрібно - завжди захистимося.
Росіяни й українці, завжди були братами Через того Пуйла тепер - стали ворогами. Господь його покарає - нехай про це знає, Божа кара найсильніша - теж не забуває!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")