Інколи й рідні по крові стають запеклими ворогами.Причин може бути багато: майнові, релігійні,національні,любовні...Мир настає там, де учасники постають вище від причин.Так, на мій погляд, може закінчитись війна... Гарні роздуми викликав Ваш твір, може хтось прислухається.
Важко дивитися на все, що відбувається зараз...Диву даюсь, які ми, ніби всі і грамотні, і досвідченні, а попри все, нерозумні, недалекоглядні, а в багатьох випадках і недолугі. Дякую!
Більшість тих хто там воює, не наші брати. Понасилали туди чужинців, а вони воюють за гроші. Якби путін позабирав свої війська та найманців, то я певна, що все б заспокоїлось. КЛИЧ ГАРНИЙ< ОТ ЯКБИ ПРИСЛУХАЛИСЯ!
Раніше поранення чи вбивство було дивиною , причиною революцій, а зараз все це стає буденністю - це не добре. Куди дивиться наша влада? Чому задрімала громадянська свідомість - невже не видно, що з нинішньою владою Перемога дуже далека, а жертв ще буде дуже багато.
Вірш нагадує відомі слова - СХАМЕНІТЬСЯ , БУДЬТЕ ЛЮДИ !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")