А квіти цвітуть і трава зеленіє ,
Гармати не всилі спинити їх ріст,
Хай хмари чорніють, та сонце пригріє ,
Перлинки впадуть на притоптаний лист.
І кожна краплина, сльозинка любові,
Леліяна в серці ось майже вже рік,
Відродить листочки і знову чудові
Розквітнуться квіти, відновиться світ!
І ти зацвітеш, моя рідна Вкраїно!
У новій сим`ї, як й Тарас заповів,
Відріжимо тяглість насильства й полине
Відроджена пісня , не буде рабів!
Готуйся народе! Минуться недолі,
Ще сонце засвітить, бо воля гряде!
Христос був розп`ятий на скорбному полі,
Безгрішний помер, задля нас він Воскрес!
То ж тішся народе! Господь буде з нами!
Всміхнеться матуся, син серце зігрів!
Зійде наша воля ,заквітне полями
У барвах країна! Так Бог повелів!
|