Приціл – вогонь Та ми не вмерли Всі вороги І світ на нас , Та ми за правду Будемо – вічні Вони впадуть ,- Вони – БРЕХНЯ ! Шукати правду У кожній бруньці У кожнім листі У квітці дня В оновленнях Прийдемо ранніх Бо світло щастя Дасть весна … Ми світло – Вони темна вічність . Вони – Це смерть А ми – Життя !
Суть навіть не в тому , що поезія , інші твори кращі чи гірші , суть у нашій байдужості . А тут слід задуматися , мабуть думати розучилися ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")