Відкрию очі – телевізор ;
У церкву власну втік
І сплю …
Нам кажуть ніби рівні всі ;
Й малює образ – богомаз .
А на землі душі тортури ,
Тюремні мури
Для правди днів .
Хтось навіть землю
Штукатурить
А інший красти
Ще не впрів .
27.09.2015 9:04:31
-=----------------------------
(друга післямова)
Програми –
Мов надгробки-епігрми
Самовихваляння .
Само висуванці –
Само вигнанці
Коряві душогубці слів
Що не кажуть жити –
Лиш служити .
А більшість –
Хоче не робити ,
А мати все -
Будувати квартири ,
Що душі людські відбирають ;
Лишаються лише тіла
Щоб їм ( цим виродкам) служили .
Ну що ж ; хто із ними
В пекло –
Шикуйся у ряди ,
Гуртуйся у зелених
Чоловічків ( зміїним духом
Цим живіть ) ;
Я хочу з ними не іти
І буду лише з вільним
Вітром говорити .
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1343 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")