Лишився біль –
Облуда добиває .
Стежки засохлі
Вже й нема трави .
Лиш листя
Осінь залишає
Зима вдягає
Холоду штани .
Вже гола осінь
Нам лише надія
Перечекати
До весни біду .
А там прийдеться
Сіяти й орати
Нову надію
Мрію
В спільному саду .
28.09.2015 8:02:08
-=--------------------------------
(третя післямова)
У телевізорі – думки чужі
Беремо крила
Для власних слів
В рясні складаємо рядки
Які ростуть без колосків .
Від радіо – глухі в душі ,
Немає користі – ні – ні !
І ніби в душу кислотний дощ
Нові Майдани – я – не гож !
Піду послухати
В селі орало
Селяни добре напрацюють
Нові ідеї для весни
А в місті ми –
Такі старі …
Гарно сказано: "У телевізорі – думки чужі..." "Від радіо - глухі в душі..."
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")