Виступав Пожежник
Порох розганяв .
Із мечем Путана
Зловивши роззяв
Світ грішми узятий
Душі переміг ,
Голови відтяті
Розум біля ніг .
І пекельний сором
В душу жала сліз
Світ закон порушив
Не залишить слід .
-=-------------------------------------
(п’ята післямова)
Поезія політиків – гроші .
Поети – обмежені словом
Але слово можна малювати .
Рамки бездушності – брехня ,
Як краще сказати обман .
Говорять поетичні політики
І кажуть – мистецтва нема ,
Головне в них мистецтво – брехня !
-=-----------------------
( щось )
Силоміць заснулі
Площа , люд стоїть .
Козаки минули –
Ні , серед століть .
Не мине епоха
Героїв з мечем
Станем перед судом
Не перед нікчем …
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1214 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")