Спіши добро робити
Спіши любовю гріти
Добро – роби ! Роби !
Життя – люби ! Люби !
Спіши в поля ходити
Зерна добра творити
Любовю світ зігріти
Спиши ! Спіши ! Спіши !
Куди біжиш відсталий
Куди втечеш брехливий
Куди ? До зла втечеш !?
Спинись подумай добре
Добром засіюй поле
І може в твоїх внуків
А може ще в дітей !
Зійдуть прекрасні квіти
Й тебе згадають діти
Бо ти добро робив
Бо ти – любов творив !
-=------------------------------
(загублена післямова)
Життя потрібне для посіву
Збирати в просторах часу
Любовю віддалі зігріти
В полові зерна я знайду .
І може слово правильніше
Я на землі життя знайду
І сонця силу найчистішу
Серцем нарешті обійму .
Стану маленьким як мураха
І трудолюбом як бджола
Нехай мала така комаха
А має щастя два крила …
02.10.2015 7:46:02
-=------------------------------------------
Мені співає ранок пісню …
А я – не чую , я , глухий .
Немов би хтось мені наврочив
І прикрість в душу наробив .
Відлюдник небом вже крокує
Бо монах сонце стереже
Грабує золотом могутній
Хоче найкраще все собі .
Безсовісний весь світ до себе
Настрашить зрадник – світ помре
І перед ним всі колінкують
Він має золото – весь купить світ .
03.10.2015 8:16:33
-=----------------------------------
Не чистим навіть дощ з небес
Кислотним смородом пропік він душі наші
Тепер радіє він , що світ згубив
І обпалив він сонцем навіть совість нашу
Комусь потрібно і таке , на світі
Нечисть й руйнування душ і тіл
Нам кажуть вірити і жити лиш для них
Що провокують світ лихим дожити
До останніх днів своїх .
Страхи навколо нищать нерви
Грабують кожен наш наступний день
Нас винищать мов журавлів ,
Може комашок , як ці дерева
Для брехні ( бо з них друкують нам папір
Й на ньому їхні брехунці живуть)
А честь паплюжать …
Чи жити далі нам ,
Чи може смерть
Й надалі буде не над тілом
Над душею панувати ?!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1614 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")