Моє зачинене вікно .
Фіранки чорні мовби саван .
Не бачу сонця я давно
Мабуть осліп вже , навіть місяць
Не дивиться в моє вікно ;
І зламані лежать думки
Час в просторі десь блудить ,
А може просто я давно холодний
І навіть літо не зігріло
Бо серце стало кам’яним
Немає почуттів вже до нікого
Й здається що немає Бога .
Й лише прокручені стежки
Залишив вітер
На воді ,
Лиш трясовиння і болото ;
Та й люди відійшли -
Й навіщо золото лишилося
Навколо …
06.10.2015 8:43:15
-=-------------------
(десята післямова)
Мерзотник кулею у серце
(не тільки в нас війна іде)
Ще кажуть Спутаний
Асирію нову будує
І може буде новий Вавілон брехні !
Та вірю що прийде Король Артур
За круглий стіл найкращі розуми посадить
Заставить думати він правдою в лице !
Інакше Спутаний цей світ
Ніби мурашок передавить …
ми , будівники життя , нам своє щастя будувати , а нам руйнують душі , й кулею в лице лякають , та головне - щоб душу зберегти у чистоті . Дякую за коментар
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")