Я не політик, та мене болить
Коли що -другий, де не глянь, “політик”,
Усе він знає , всіх він хоче вчить,
Усе він бачить! Він найкращий критик!
Викрикує, наш президент це жид!
Нагарбав вже мішки добра, нахаба,
Народу вже по горло остогид,
Не презент, а так, якась незграба!
В Європу преться, НАТО в горло пхне,
В Америці у нього всюди друзі,
І Крим віддав без пострілу! Що ще!
Кінчив війну? Та ні , іде по крузі!
Та й всі оті ,що в Раді правлять пир,
Крадуть усе , хто скільки тільки може,
Народу сунуть кошик з самих дір,
І гавкають -Європа допоможе!
Далеко я від Ради, щоб судить
Не бачила, за руку не спіймала,
А ті що бачили, ви толком розкажіть,
Коли і що з народу Рада вкрала.
На вітер гріх пускати гори слів,
Скажіть, які закони поламали,
Хто запросив у край наш ворогів,
Кого надармо знищили, карали?
Точка за точкою доказуйте вину,
І правду цю пишіть всю на папері,
І доказ цей проб`є брехні стіну,
Повірять й ті в кого закриті двері!
|