Гей ! Нумо йдіть !
Вас вороги покличуть в дім
І заведуть розмову про Єгову
Прості і хитрі в них слова ,
Це ж влада – голова ,
Вони є задниця від неї …
В проході між добром і злом
Застряв цей світ
І випорожнюються вже на тих
Хто честю у житті живе
І правдою у світ приходить .
Так було від Отця до Сина
Та оберегом світу Мати
Хто ж не з добром
Той стане соляним стовпом
Що вийшов із Содоми…
10.10.2015 7:43:27
-=------------
(дванадцята післямова)
Правдою - в лице .
Та ви всі обплюєте
Хочете втопити мене ?
Намарне !
На мене не потоп –
Це справедливість за гріх ,
Для мене Бог , не ви ,
Ніби голодні пси
На кістку кинулися ,
Не про вас , моє життя
Ви хоробрі лише при грошах
При Богові – ви живете в скорботі
Бо правда – проти вас !
Тому вам –
Правдою – в лице !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")