Силовики … Брехнею дихають у груди ночі У заклопотанні слова назад беруть. Людям закрити хочуть очі Вони – брешуть, брешуть , брешуть… І каламутні прорізі думок в душі Диктують страх нічний - Базар , Навколо людство продають , А нас , найкращих На війну … пошлють … На … це і це … тамте і інше … Силовики… Керуючись лиш зброєю в руках В нас час вселяють страх , Хто ж владу має - гроші роздає ; Купують душі й продають ; Хіба раби за хліб продатись - Невже такі… Були ж завзяті , Куди ж поділись козаки…
12.10.2015 9:22:10
-=------------------------
(чотирнадцята післямова )
Комусь потрібне небо … Комусь земля … Комусь думки розумні … Іншим пусті … Хвалебні оди комусь звучать і навіть дзвони бють Хоробрі вже лежать , їм пам'ять вже співають ; Інші поклони бють , ідолів богом називають . А мені що … Ненависть … А я хотів любов …
Дякую за цікавий коментар ... Мабуть його глибина як і у вірші дуже глибока .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")