Не для себе ,
Не для слави ,
Для народу ,
Для держави.
Творець нам
Істину подав ,
Ти не купив
І не продав ,
Віддав із серця
В творчих словах
Щоб світ народився
Серед руїн повстав ;
Як тіла крах
То душею вільним став.
А решта в світі –
Це брехня ,
Коли ти не орав ,
Коли ти не вкладав ,
Зерно не сіяв –
Ти не спізнав ,
Ані життя ,
Й нічого ,
Навіть даремно ти
Молився Богу ,
Позичив тіло
Бо без душі
Завмерло
Все на цій землі
Ти бачив це –
Але не жив
Межи народом
Ти любов свою
З душі не розділив …
14.10.2015 10:38:13
-=------------------------
(шістнадцята післямова )
Здається
Люди – тіні ,
І я
Посеред мух .
І замість хліба –
Сіно ,
Я ж кінь
Орач на полі мук .
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1478 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")