ЩОДЕНЬ НА РОЗДУМИ - Думка вісімнадцята (все в пил віків …)
Думка вісімнадцята
(все в пил віків …)
Серед годин ,
На білім простирадлі часу
Осінній лист
Немов душа упав додолу
Під ноги тілу …
У всіх церквах дзвонили марно
Прийшли тіла
На похорон душі своєї
У марноті …
Дорожній пил під ноги впав
Лишив глибокі рани
Війною цезар світ украв
Але не впав .
Поганець …
Наобіцявши купу мрій
І цілу копу пилу
Сполошений , та без слідів
Скакав знавець несмілий
І обрехавши всіх і все
Посів не в своїм троні
Народ увесь повівши в хлів
А слово дав корові
Щоб язиком злизавши все
Із тіла душу взяла
Всіх патріотів на війну
Щоб більше їх не стало …
Обіцянки – марноти днів
Безплідних слів багато
Народ до злидарства довів
Для золота – це свято …
16.10.2015 7:27:27
-=-----------------------------
(сімнадцята післямова )
Потішились …
Купили майстра за гріш ,
А робота варта мільйон .
Насміхались
Бо не творили
Не розуміли робітничих рук .
Але як багато жили ;
А творчі жили серед мук
Й на них розруху поклали
Бо війною страдали ,
Хотіли більшого вхопити
Бо могли весь світ купити ,
Тай жити у брехні своїй …
Дякую за намагання розуміння , ми повинні старатися розуміти тих хто розмовляє по українськи , бо якщо ми між собою не порозуміємося , то що казати про інші нації , народи , віросповіданя - коли добро не може порозумітися між собою , то зло панує в своїй силі , бо добрі люди не можуть організуватися , шкода ... Але це найчастіше трапляється в нашому житті...
слово стараюся викладати із душі , а в них біль - то війна на сході України , то тероризм у світі , зокрема тепер у Франції , коли політики урядують без народу - то маємо такі наслідки , ось що прикро - добрих , розумних людей ніхто не слухає , можливо це наше помилкове думання до цього приводить !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")