будує тьма холодний день прокляттям в душу ,
зривається щоб сніг пішов в холодні дні життя ,
щоб серце розрізав мороз , щоб ми себе ганьбили ,
із підошов гнилі несли тіла , і смертю у війні збирали
брехнею нас ... нас час невже завмер ,
де добрі і хоробрі люди , невже лягли герої спати
і не піднялися у життя . та ні ! багато нас живуть життям
я вірю довго лихо не буде панувати ,
нас жде попереду щасливий час ,
хоч зло , нас хоче злом щиро навчати ,
й брехня лаштує пастки у житті ,
я вірю воля Правди запанує ,
і ми згуртуємся для щастя на землі ...
та поки сніг мороз на цій землі веде в провалля
і слово і думки , повинні ми збиратися у гурт ,
і не байдужістю своєю в світ іти ;
щоби життя у серце принести
і на весні стати життям новим
щоб сіяти його зерном у нову землю днів майбутніх .
нам тільки так перемогти
великих - золотом могутніх .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")