війною смак життя бє в душу
руйнує весь наступнийдень
і темрявою непорушно йде .
звузив ніби це літо тяжкою
втомою , пекельною в
серце ,лютістю вдягнув слова .
як пес брехав , що краще - стане
без нас на світі ,
кажуть , дні золоті будуть ,
а ми рабами повзатимемо у них .
чи ні !? та годі в чварах жити
нема релігій і конфесій
один є Бог на всіх , Він правдою гряде
в майбутнє кожного несе -
одного в чорне одягне , а
іншим небо біле ;
і для одних красу дає
хоч інших в золото вдягає
та німе ...
не страшно вже мені дивитись -
якщо я у добрі живу ,
і сніг мені стає тепліший
й навіть зима , яка морозами гуде -
ніби вітри страшні штормами йдуть ,
та не мені , ...
в мене щаслива путь
й стежки хоча заплутані ведуть
лише життям ,
бо у любові
в надіях я своїх живу .
21.10.2015 10:25:21
-=------------------------
(дев’ятнадцята післямова )
ПОЛІТИЧНІ ЗАПЛІТАЙЛИ .
Носій-чук - цап відбувайло
Як кравчучка що нас тягнула ;
На кучмовоз
Радикали взяли ,
Згодом віддали
Україні – паровоз …
(Тяг...лова сила
для брехунів лежи ...боків) .
Тягнуть нас в минуле
Радикали й Порохи ,
Усі нас обманули -
Не там прийшли …
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1424 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")