не сповзайте снігом в холод
де люди не живуть
де вічний голод .
там звірі ...
ми , люди серед надій шукаємо життя
в нас вірою у почуттях сльоза ,
не треба нас у рабів творити
і ставити за приклад золото якесь
нас - творить день ,
й не серед сліз нам жити
ще радістю у мріях зацвітемо
й нам на шляху не будуть
йти весь час хрести ,
нагадування про подвиг
і дітей для нас й батьків .
у памяті для нас вони добро творили
і нам у дітях залишити смак життя .
21.10.2015 10:41:31
-=--------------
(двадцята післямова )
Вибрати – найкращих з гірших ,
Оце й новина .
Найбрудніших із нечистих –
Оце й дивина !
Гіршу музику за грали
Із брехливих слів
Навіть букви вже покрали
З двоголових змій …
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1442 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")