Думка двадцять друга
щодень роботу нам лишати
щоб нести Богові життя .
який Він - ще ніхто не знає ,
не сперечайтесь за Його імя .
Йому імя - Добро й Любов ,
ще Істина і Правда ,
і всі найкращі почуття .
а решта - зло й дурниці
не назавжди .
вони гнітять як ніч
та сонця смак
піднімає -
душі вище , щоб були
ми хмаркою в пустелі днів
й несли в душі очищення дощі ,
нам бути - їм минути ,
добро перемагає зло ,
хоча й невидиме чомусь і непочуте
але живе у вічний час воно ...
21.10.2015 10:45:55
-=----------
(двадцять перша післямова)
Затишшя ніби є –
Але - стріляють .
Корупції нема –
Та обкрадають .
Хтось багатіє
На сльозах
Й страху немає ,
В нас Бог ще є –
У них нема .
Чого …
Правди немає ???
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")