Багато слів говорять люди.
Словами фонтанують всюди.
Течуть пусті словес потоки.
Так тягнеться вже довгі роки.
Але буває й ПРАВДИ слово.
Це теж відомо, теж не ново.
Замало тих, хто ПРАВДУ каже,
Рожевим, хто буття не маже.
Слова таких вражають сходу.
Слова такі всі п'ють, як воду.
У натовп ІСТИНА несеться.
Пульсує СЛОВО, серце б'ється.
В очах горить велика ВІРА.
ПРОВІДНИКУ - людей довіра.
Казати ПРАВДУ - Божа Воля!
Дмитро, не схиб, те - твоя ДОЛЯ!
15.11.15р.