твій точний час - в душі ,
вдягай його - живи ,
в майбутнє заведе
душі відчинить день .
не в тілі бережи
шукай серед дерев
згубився у траві
і серед древніх мрев ...
у мареннях живеш
іди шляхом життя
й ніколи не помреш
вмирають лиш тіла ...
25.10.2015 7:50:13
-=-------------------------
Усі у коконах .
Метеликі із нас не будуть ,
Може пиявки
Що кров з життя –
Вже й смокчуть час чужий .
Хтось на вівтар кладе
Гріш власний
(може украдений , чужий)
Я душу покладу
І буду сином Авраама
Хай Бог вирішує
Чи взяти вже мене .
Ів-анн Львівський .Бібрка
(двадцять шоста післямова)
27.09.2015 9:07:11
-=---------------------------------
Краплю дощу я випив –
І зомлів , -
Немає там води –
Лише отрута днів лежить
Весь бруд віків .
Я ж хочу неба чистоту
Заплачу власним я життям
Щоб випити лише красу
Яку віддати –
ВАМ !
(двадцять сьома післямова )
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1346 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")