коли оціниш - в душу глянеш ,
побачиш день немов на склі
та не від слів сльози не тануть
мабуть лиш камінь у душі .
я хуліганив , я був бандитом
пустим я словом світ вбивав
душі терени брехнею стяті
знищення слово карбував .
навіщо все , - війна , руїни ,
грабунки серця у душі ...
немов би вже нема людини
чорти і змії - товариші ...
02.11.2015 8:04:40
-=--------------------------
Я не суддя , і не закон
І на орду я не полюю
І на Майдан я із вікон
Ні кулею ні стрілив
Ані словом .
Бо правда й честь
Це моя ціль
Це сповідь мого серця
Хтось кращу пісню розповів
Яку можна й не стерти .
Не прокурор , не адвокат
На суд кладу я слово .
Можливо ще московський кат
До цього й не готовий
Бо він не склав закон
І Бога не засудить
Не бере душу у полон
Лиш тіло
Й то для глуму .
Я не магістр , лауреат
Не треба подарунків
Бо гірш як буде
Все від втрат
Політики й стосунків …
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")