"И Куев ваш давно помои
И сами вы как в нём глисты
Хохлы, вы до поры херои
Пока не дали вам п*зды."
(Сергей Дволков, "Когда отвалят вам п*зды" http://www.stihi.ru/2015/06/29/1243 )
Москальський обсирач
-------------------------------
Він марить величчю реально,
Як досхочу візьме "на груди".
Всі "скрєпи" в нього вщерть "сакральні",
Всі землі - руські, Русь - повсюди!
А вороги... Їх - незліченно!
Вже оточили звідусіль!
Боїться світу він страшенно
Й купує сірники та сіль.
То "чорножопі", то "масони",
"каклИ", "піндоси", "татарва"...
Ой, ворогів у нього тони,
Вони густі, мов та трава!
Лякають його кисельови:
"На ганку в нас стоїть війна!
Вмирати треба буть готовим,
Бо йде з Європи сатана!"
Регоче світ з фобій рашистських.
Ізраїль психіатрів шле.
Москаль волає: "Ви - фашисти!
Питання тут - але-але!"
Він хоче всім "п*зди" нам дати,
Бо ж, що іще він може дать?..
Кричав, аж всрався серед хати -
Москаль розкішно вміє срать!
Панове! Просить він паперу,
Щоб жопу витерти скоріш.
Пошліть його до СеСеСеРу,
Який йому всього миліш!
19.12.15р.
|