МИ НАЦІЯ, А НЕ ЛИШЕ НАРОД
Державу нищать кляті вороги,
Продажні українці та жиди…
Чому ж мовчить український народ,
Чи кожен лише в хаті патріот?
Кати прийшли до влади на крові,
А патріоти наші у тюрмі.
Як можна далі жити так, скажіть?
Єднайтеся, Країну захистіть!
Невже в нас люди, Ненька, не одна,
Чому байдужа стала вам вона?
Прокиньтеся, благаю, бо вже ми,
Раби на Богом даній нам землі.
Поки ще в нас живий козацький дух
І не загинув добровольчий рух,
Країні рідній ви, допоможіть,
Нечисту силу геть всю проженіть.
Ми Нація, а не лише народ,
Повстане той, хто справжній патріот.
Здолає Україна ворогів,
Бо має вона жити, без катів.
Олександр Кобиляков
Додав: kobylyakov (24.12.2015)
| Автор: © Олександр Кобиляков
Розміщено на сторінці : Вірші про Україну , Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1289 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в словах пана Бутусова - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.